Om Mig

Jeg har besluttet mig for, at min sexualitet er vigtigt i mit liv!

Da jeg fyldte 30 tog min lyst til sex og vel nok også mit liv en drejning. Jeg besluttede mig for at smide alle mine forestillinger om hvad en pæn pige IKKE gør meget langt væk.

Jeg anede intet om hvad der ventede mig. Men da startede min lyst for alvor med at folde sig ud. Jeg tror ikke på livslangt monogami. Men at lyst, sex og kærlighed kan deles mellem flere og ikke er forbeholdt én af gangen.

Mine skriverier handler for det meste om sex. Jeg skriver om oplevelser og om mennesker. Jeg har gennem mine år som blogger her måttet erkende, at bloggen også er blevet mit eget lille sandhedsrum. Hvor jeg kan råbe højt!, bande og samtidig være ked af det, for derefter at se, at med tiden går det over. Og igen kommer nye spændende møder og nye spændende mennesker ind i mit liv.

Jeg skriver om mine egne erfaringer og andres, som giver mig fornøjelsen af at være noget særligt i mit liv. Jeg udleverer ikke bare en del af mit sexliv, men også de mennesker jeg har kær i den frække vinkel, men aldrig deres identitet.

Og så… Udenfor dét her, så er jeg en pænt almindelig kvinde med et job, et hjem og en dejlig fortrolig samling af nærmeste. Jeg elsker at lege med både andres og min egen overbevisning om hvad vi er i stand til… Og at det indimellem er nødvendigt at komme udenfor ens comfort-zone for at forstå hvad magi er…

 Every saint has a past and every sinner has a future. -Oscar Wilde

Har du lyst til at sende mig en besked?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s